Rose Anne Verbakel, 27 jaar


Rose Anne Verbakel - Urlings, 27 jaar.  Getrouwd en moeder van Vive (2018).


Op mijn 7de wist ik het zeker, ik word kraamverzorgende! Deze droom is uitgekomen, sinds 2016 ben ik werkzaam in de kraamzorg. Omdat ik graag persoonlijke zorg wil leveren heb ik de stap genomen om zelfstandige te worden. Nadat dit super goed liep had ik de droom om personeel aan te nemen, en dat is gelukt! IK heb de leukste meiden gevonden die mijn team komen versterken. Hierdoor kunnen we voor meer gezinnen per maand zorgen.


Een nieuw leven is en blijft erg bijzonder. Dit verdient een bijzondere kraamweek. Waarin liefde en vertrouwen voorop staan. Met een vleugje gezelligheid. Ook zijn de eventuele grote broer en zus niet te missen deze week. Samen koekjes bakken en knutselen. En sluiten we de kraamweek af met een heus kraamzorg diploma. Zodat er een junior kraamverzorgende rond loopt als de kraamweek is afgesloten.


Verlof: 15 juni tot 15 november


Werkgebied:

Eindhoven, Helmond, Laarbeek, Geldrop, Nuenen,Meijerijstad, Uden & VeghelVivian Van Herpen - Swinkels, 26 jaar


Mijn naam is Vivian, ik kom kraamzorg la vie versterken.
geboren en getogen in Helmond, ik woon samen met mijn man en dochter Lott (2020) in Mierlo-Hout.
Sinds 2015 ben ik werkzaam als kraamverzorgende. Al sinds kleins af aan riep ik dat ik zuster van de baby’s wilde worden en dat is gelukt!

Elke keer weer is het mijn doel om er een bijzondere kraamweek van te maken en de mensen mijn vaardigheden en kennis over te dragen en dit met de nodige gezelligheid. Zou je graag kraamzorg willen ontvangen van mij? Meld je dan snel aan.


Werkgebied: helmond, eindhoven, nuenen, geldrop

Emy Van den broek, 27 jaar


Graag wil ik mezelf even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Emy van den broek. Geboren en opgegroeid in het kleine dorpje Mariahout. Samen met mijn vriend Nick woon ik in Boekel. Ik werk sinds 2016 met veel plezier als Kraamverzorgende.


Binnenkort mag ik deel uitmaken van het enthousiaste team van kraamzorg La vie!

Mijn doel is dat jullie aan het einde van de kraamweek terug kunnen kijken op een heerlijke fijne kraamtijd! In de kraamweek probeer ik tussendoor de mooiste foto's te schieten, zodat jullie later terug kunnen kijken op een onvergetelijke periode!


En het geven van persoonlijke aandacht en liefdevolle verzorging. Daarnaast wil ik kersverse ouders de rust en het vertrouwen geven zodat je rustig aan het ouderschap kunt wennen.
Klaar voor de geliefde start?
We maken we er samen een fijne kraamtijd van.


Verlof: 10 mei tot 10 september


Werkgebied: Uden, Veghel,Gemert, Boekel, meijerijstad en Laarbeek

Manon Wouters, 24 jaar 


Graag wil ik mezelf aan jullie voorstellen, mijn naam is Manon Wouters, 24 jaar! Ik woon samen met mijn vriend in Reusel. Sinds 2016 werk ik met heel veel passie en plezier als kraamverzorgende.


Ik ben blij dat ik jullie mag mededelen dat ik deel uit ga maken van het warme team van kraamzorg La Vie!


Mijn droom is uitgekomen. Van kleins af aan wilde ik kraamverzorgende worden en ik kan jullie zeggen dat is mij zeker gelukt!


Bij elk gezin waar ik binnen stap is mijn doel om de ouders op hun gemak te stellen, de zorg te geven vol vertrouwen en niet te vergeten de nodige gezelligheid!

Zodat ook na de kraamweek de ouders er helemaal klaar voor zijn om het gezinnetje zelf draaiende te houden.

Dit is mijn passie! Dat wil ik graag overdragen en samen met jullie delen!Werk gebied: Reusel, de mierden, de kempen, Bergeijk, Luyksgestel tot en met Veldhoven, Valkenswaard en Eindhoven. Janiek Dominicus, 23 jaar


Geboren en getogen in Vorstenbosch, maar woon sinds kort samen met mijn vriend in het mooie Sint-Oedenrode. Sinds 2019 ben ik werkzaam in de Kraamzorg.


Mijn hart ligt in de zorg. Ik doe niets liever dan zorgen voor mensen en onze kleine wondertjes! Goede gesprekken, leerzame momenten, liefdevolle momenten en een luisterend oor bieden is wat ik graag laat zien in de kraamweek!WErkgebied: Sint Oederode, Lieshout, Mariahout, Boekel, Gemert, Eindhoven, Helmond, Son en Breugel 

Peggy Vermeulen, 27 jaar


Graag wil ik mezelf aan jullie voorstellen,
Mijn naam is Peggy Vermeulen.
Opgegroeid in het kleine dorpje Eerde. Woon nu samen met mijn vriend Thijs in Veghel.


Sinds 2016 ben ik werkzaam als kraamverzorgende met veel passie en plezier!

Het blijft bijzonder om te mogen zorgen voor zo'n klein wondertje! Ik Vind het fijn om mijn vaardigheden en kennis over te brengen, een luisterend oor te bieden en te zorgen voor een goede sfeer. Zodat jullie kunnen genieten van deze bijzondere week!


Werkgebied: Uden, Veghel, Boekel, Helmond, Eindhoven